esmaspäev, mai 05, 2008

osa 5

nonii!!
Grande Finale oli vägev. Nagu arvata oligi. Enne pidu väike tööpäev, peale tööpäeva soojendus ja kogunemine Angelis ja minek.ee. Katlasse jõudes esimesed inimkaod - üks seltskond otsustas mitte järjekorras oodata ja läks linnapeale. Juba Katla ees kohtasin esimesi sõpru, sisse minnes aga järjest ja järjest vanu sõpru-tuttavaid, mõningaid neist polnud aastaid näinud - kõik vanakooli rahvas oli kohal! Chillus, veel sõpru, kõned, sõnumid, parim muusika mida peol kuulda võib, parimad DJ-d, ideaalne atmosfäär underground vanakooli peoks. Muidugi ka õhtu staar - Red Bull. Igaühel oli erinev suhe sellega, enamuses muidugi seoses üledoosiga, kui juba tasuta antakse - kellele piisas 4st, kes kummutas 6 ja oli pärast valmis maratoni jooksma. Nii mõnigi värises nurgas - Red Bull OD :D
Nõrgemad vajusid järjest ära, aga isegi meeletu peavalu ei suutnud mind ära peletada ja kell pool5 olime kõik supersharpshooterid veel ;p.
Päikesetõusu ajal Katel seljataha jäetud, väike jalutuskäik ja mõned pildid, muusika Katlast kostus isegi Linnahalli katusele.

Jah, selleks aastaks siis sünnipäevatselebratsioon läbi, kevad täies hoos ja elu on ikka lill!!!

Kommentaare ei ole: