reede, oktoober 24, 2008

raport 1

muff siin, mäletate teda veel? räägib teiega paralleeluniversumist nimega Küpros. siin on üldiselt samamoodi nagu teil seal, ainult kliimaolud on teised ning elanikud natuke ... omamoodi. kõik muu on aga sama, tuleb teha tööd,mis mingitel hetkedel on lihtne, teistel jälle natuke keerulisem, tuleb katsuda hakkama saada iseendale söögi muretsemisega, nagu kiskjale kohane, tuleb tegeleda teiste liigikaaslastega ning omavaheliste kommunikatsioonide sujumisega.
ega ta lihtne ei ole, aga teise maailma sisse elamine ei peagi lihtne olema, ega ju? üldiselt hindaksin iseenda sisseelamist rahuldavaks - uue elu ja töökoha teevad talutavaks kolleegid, kellega saab ka väljaspool töötunde mõnusasti aega veeta, toidupoolise muretsemine läheb kah kuidagi - väga igatsen aga mõningaid koduselt armsaks saanud asju nagu jogurt ja sõbrad ning pere. nagu aga üks kohalik elanik ütles - siin end hästi tundmiseks läheb vaja vaid põhjust. kõik muu on ebaoluline. siin ma nüüd siis olen, otsin põhjust et siia jääda ja end sealjuures veel pagana hästi tunda. vaikselt edeneb.

raport 1 lõpp,
Teie,
muff

4 kommentaari:

liis ütles ...

a kihlusest ka juttu tuleb? :)

Maret ütles ...

ooooooooooota nüüüd :P

liis ütles ...

käisin Croppi poes. mõtlesin Sinu peale, et kuidas Sul läheb küll jne:D eranditult iga kord kui näen seda poodi, tuled Sina meelde:P
p.s. päris kena (ja väga soodsa) musta värvi üsna soliidse väljanägemisega jaki sain kevadeks. ;)

M. ütles ...

jesver kui tore on kuulda, et miski nii konkreetse ja stiilsega seostun mina :)
aitäh!:)