pühapäev, oktoober 17, 2004

7

7 down, 9 to go

see nädalavahetus oli üle pika aja üks meeldivamaid indeed. välgud fläshisid, kõlas naer ja muusika, kõrvale väike koogitükk ja musimagus rafaello. mida enamat võiks tahta.
:)

in real life news:
Tehasejämm Breakdown oli teemaks see laupäev, 16. oktoober. ja tõesti oli teemaks. kohal olid kõik need keda pole liiga ammu näinud. samuti eesti räpipoisid, hästi armsad nagu alati. ja nende räpp..noh, teate küll. sama hea kui alati. kohale jõudsime alles tartu poiste seti lõpuks. sellest oli loomulikult väga-väga kahju.. oli kõvv olnud. samas, 10-6 ja muud tallinna poisid rokkisid (räppisid) publikul joped seljast lausa. peo settingu valik läks kümnesse, täpselt selline fiiling peabki olema ühel 'andergraund' üritusel - tehas, mingid tolmused elektrikapid nurgas, külmad kiviseinad ja aknad, mis tuult ja külma eriti välja ei hoia. ja inimesed, kes sellest hoolimata ruumid soojaks kütavad. tõsi, inimesi oleks võinud rohkem olla..aga ega see ei seganud. mõnusa eesti räpi vahepeal sai teises saalis veidi vanu aegu meenutades tsillitud vanakooli jungle ja paari loo puhul ka happy hardcore'i taustal. veidi keevitust Chazi ja Kersteni seti ajal, puhas vanakool ja äratundmisrõõm Kalev K(attai) seti ajal - joped ja sallid lendasid muidu külmas tehasehoones kohe tema seti alguses aknalauale, kuhu nad ka järgnevaks tunniks (võimidagisellist, kes aega ikka tähele paneb kui taustaks on vanakool;P) ka jäid. peo lõpupoole, kui algsest külastajate koosseisust enam eriti midagi järgi ei olnud, kõlasid atmosfäärilised helid Drummie plaatidelt, mis jäid meid ka saatma kui minema hakkasime. tehasest väljudes räuskas keegi veel mikrisse: rahvas, minge koju! ;P
tjah..nii ta oli.. super lahe elamus.. eriti arvestades seda, et viimaseaja üritused on enamuses veidi nõrgaks jäänud. või olen mina vanaks jäänud. üks kahest ;P agajah.. eku lubas varsti veel paremat tehaseteemat. jääme ootele.
seniks
take care,
ürituse ülevaataja
M.

Kommentaare ei ole: