kolmapäev, august 10, 2005

üks hetk päevast jäi puudu..

..nii eile kui täna.
eila oli mõnus.

tüdruk jalutab oma muusikaga mööda linna ja vaatab inimesi. kui möödub mõni teine muusikaga inimene, manab tüdruk näole tavapärase naeratuse ja lisab kompotti kerge peanoogutuse, millele vastab teine muusika samaga. sellistel hetkedel mõtleb tüdruk, et ta siiski kuulub kuskile. on ju tegelikult palju temasuguseid, kes ühendades meeldiva kasulikuga, liiguvad ühest punktist teise kiirustamata, nautides heli ja pilti.
'tis the soundtrack of you ever-flowing life'
tüdruk võib teha kiirustamata kõike mis pähe tuleb, see on tema päev. kõik vanad ja tuttavad kohad tunduvad nii uued, sest elu on uus. kõik on nii teisiti.
siis kohtub tüdruk poisiga ja kõik on jälle nii nagu varem. tunne on sama. kuid siiski veidi uus. nad teevad koos seda, mis tehtud varemgi, tundes end sealjuures nii vabalt ja hästi. ja päeva lõppedes on see kõik veel parem...
• • •
täna oli veider. tüdruk tahtis kõike teha, aga maailm ei lubanud. küll saatis maailm tüdruku teele tuult ja tormi, küll tühjasid pleieriakusid. ja ühe autoõnnetuse, millest tüdruk väljus siiski tervena, tänan küsimast. tundus et see päev oleks pidanud juba hommikul lõppema, kui tüdruk kell 8 silmad lahti tegi et kell 10 magama minna et kell 2 ärgata. halli päeva tõid siiski veidi rõõmu mõned sõbrad, kellega tüdruk nalja viskas ja sportmänge mängis. ja muusikagi polnud täna sama, mis eile.
"imelik", mõtles tüdruk ja istus jäätise-feat-muu-hea-paremaga tugitooli kerra melodramaatilist kinotükki vaatama.

teie,
tüdruk-muff

1 kommentaar:

A ütles ...

Hea kuulda siis et sul oli vägev esmapäev...
Jah eile oli päev mis oleks võinud olemata olla...Kuid eks ma ju olen korduvalt öelnud et minuga on ohtlik reisida...sorry