esmaspäev, aprill 10, 2006

viimasest postitusest alates on päris palju juhtunud, aga sellest siin pikemalt vist rääkida.. pole vist vaja. ..samas,
märksõnadeks on olnud
- piinav üksindus, piinavad koolitööd, sünnipäev mis ei olnud väga piinav, aitäh teile, kes hoolisite piisavalt et mind õnnitleda (siiski vihkan endiselt tähtpäevi, eriti oma sünnipäeva), eriline tänu neile kallitele, kes tulid, kui neid kutsusin, ja minu piinavat üksindust veidigi ravisid. tolleks õhtuks. tore on ju, kui kutsud sünnipäeva tähistama pea kõik oma kallid, keda armastad ja nad tulevad, kes õigeaegselt, kes väikese hilinemisega, ja saad neile öelda kui kallid nad on olnud sulle läbi aastate..
- üks aastaid oodatud teatrikülastus kuid oodatud sündmuse puhul, mis kukkus välja küll veidi teisiti kui plaanitud, aga vähemalt sai tükk ära nähtud. kuskil 8-aastase hilinemisega ;p
- mõned öised kohtumised kallite inimestega
- üks super hea pidu Von Krahlis, kus oli ülemõistuse hea muusika ja veel rohkem vanu sõpru/tuttavaid, keda pole ammu/väga ammu näinud.
- ...mis toob meid tänasesse, mil sai esimest korda sel aastal uisutamas käidud ja ümber lükatud mõned väärarvamused mõnest inimesest, kellega pole nende väärarvamuste tõttu mitu aastat suheldud.
hästi konkreetne, ma tean.
loodan et teate, sõbrad, et ootan teie kõnesid ning ettepanekuid kokkusaamiseks alati. eriti praegu. sellega muudaksite minu elu veidigi kergemaks ja rõõmsamaks.

oeh, raske on. :/
ja tarvot ka pole ;(
(ei, Liis, ümbertkinnihoidmisest asi kaugemale ei läinud ;D)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No tore et ikka kirjutad, siis need kes nii häste ei tunne, kuulevad ka mis teed... (uudishimu, mis parata)

M. ütles ...

Uudishimu pole patt. ja pealegi, tore et ka need kes mind nii hästi ei tunne, ikka vahest huvituvad minu tegemistest ja elukesest :) aitäh sulle :)