teisipäev, märts 18, 2008

noh, jälle on maha peetud mõned eriti ägedad peod, 4-päevane peo-nädalalõpp, üks õhtu ägedam kui teine, õhtu ajas õhtut taga, päevavalgust eriti ei näinud :D. tavaliselt kui õhtuks tehtud plaanid ebaõnnestuvad, tundub kogu õhtu ebaõnnestuvat, õnneks aga on viimase nädala sündmused tõestanud, et võib minna ka vastupidi. nimelt juba kaks korda nädala jooksul on eriti super plaanid asendunud eriti super plaaniväliste tegevustega. Jah, isegi reede õhtuks planeeritud Tannu kontsert töökaaslastega asendus täiesti ootamatult ägeda ööga täis juttu, naeru ja ilusaid inimesi. Lisaks sellele, laupäevaseks tippsündmuseks kujunema pidanud Retro Night uue nimega Oldskool sai aga omale väärt vastase laupäevase õhtupooliku näol, mil tegime eksprompt fotosessiooni ühes pealinna stiilsematest/valgematest kontoritest. Tulemusi jagan peagi ka siin.
Lisaks kõigele sellele üks eriti eksprompt padjaklubi kokkutulek kalleimate tibudega, õhtu jätkuks veel üks ERITI tore noormees ja juttu jätkub hommikuteni.. hommikutel aga hommikusöök ja ajaleht voodisse... elunagufilmisnohhh!!!11

Teoks hakkab saama aastaid mõtteis olnud plaan teha roadtrip kalleimate tibudega, tripi eesmärgiks/vabanduseks minu sünnipäeva tähistamine - nädalalõpp Lätis ujumise, klubitamise ja kultuuriga. Kui kõik läheb nii nagu planeeritud, tuleb eriti super nädalalõpp, kui läheb teisiti, võib viimase aja tendentsi jätkudes tulla veeel lahedam reis.
Sellega seoses, pange kommentaariumisse Teie Top 5 parimad autosõidu/trippimise lugu, meil vaja täita ~10h autosõitu muusikaga :p

3 kommentaari:

genka ütles ...

Don't Stop Me Now by Queen

M. ütles ...

aitäh!! :)

Anonüümne ütles ...

http://www.topgear.com/content/news/stories/2406/
pluss TG top 5:
Golden Earring - Radar Love
Steppenwolf - Born to Be Wild
Queen - Don't stop me now
Deep Purple - Highway Star
Meatloaf - Bat Out of Hell

ja siis ma isiklikult leian veel lisaks eriti ägedad olevat:
Underworld - Born Slippy
Black Eyed Peas - Pump It
Ram Jam - Black Betty
TV On The Radio - Wolf Like Me
Starsailor vs Daft Punk - Four Around The Floor

votsedasi. a maitseid on muidugi mitmeid, sessuhtes googelda igast foorumeid, kus on arutletud samal teemal ja vali sobivad välja - that's what i did. ;))