pühapäev, jaanuar 16, 2005

Ebony & Ivory

aasta esimene suursündmus õnnelikult möödas, ega mul midagi uut polegi kirjutada, mida keegi juba kuskilt mujalt blogist lugenud pole ;p kordan siis veidi üle:
Double Coffee oli packed, fifty-fifty eestlased-venelased. viimased olid siis enamjaolt bändi fännid (pole kindel kas fännid on õige sõna. häält hakkasid nad tegema alles siis, kui bänd lõpetama hakkas. siis tibid hakkasid lisalugusi nõudma), teine pool siis arvatavasti suuremas enamuses blogijad(a'la igas teises blogis on eilsest üritusest juttu, sellest ka arvamus, et seal oli neid palju;p). õnnelikult bändi esimene sett ära kuulatud, tuli lootus et nüüd näeb Rivot siis puldis ka. piltide ja selle pärast saigi mindud sinna ju ;p
aaga ei. loomulikult oli bändil vaja veeeel üks sett teha, mille lõppu veel juba mainitud lisalood tulid.
lõpuks lubati siiski bänd minema ja Rivo pulti. nigupäris ;)
aga kuna vahepeal seltskonnal väga igav hakkas ja minu nõudmisel ainult Rivo puldistumist oodati, tuli suhteliselt kohe peale selle juhtumist ära minna.
aa, just enne seda Viljar Sepp, kes oli kohal ka siis kui toimus fotoshuut näituse jaoks, vot tema ütles et tema blogis on minust üks armas pilt ;) tuhnisin ta välja ja siin on ta teilegi vaatamiseks. vot.
igatahes, õnnitlused veelkord Rivole debüüdi puhul. (ma juba kuulsin, kuidas tema piltide omamise vastu huvi tunti ;)
peace, äratus on kell 6.
päikest ja kuud
(öösiti linnast väljas näeb tähti ka)

Kommentaare ei ole: