esmaspäev, jaanuar 31, 2005

lingimeeee..

nüüd siis Videoplanetis. Minni juba tundis huvi, et millal saab hakata VP-teemalisi postitusi lugema ;p
siin on nüüd esimene postitus, milles VP-d mainin, aga ega siin tegelikult midagi rääkida polegi. aegajalt tuleb läbi mõni tuttav. täna tuli näiteks Liis. ja hakkas kohe nõudma, et miks ma ei blogi :s
rahva tungival nõudmisel see postitus siis. aga Liisiga rääkisime mehi taga ;P
tibu lainelt niipalju, et täna läks ta viimast korda veel minema, reedel tuleb ja jääb :) ja on ikka sama nunnu, juhuks kui keegi peaks kahtlema ;p (Liis tundis huvi).
Eile käisime tibide ja tibuga kelgutamas. aint mina ei kelgutanud, sest mina kardan mürsikuid. või õigemini kardan neid alla ajada(sest nagu me teame, Lauluväljakul kelgutades enne alla jõudmist ajad vähemalt viis mürsikut alla). aga võtan end kindlasti kokku ja kelgutan veel enne, kui lumi ära sulab. sest peale seda oleks veidi nõrk vist... ja suusatama lähen kaa
muide, ma käisin Parlamendis ;s tibitsemas. päris jube oli, mhmh. peale meie olid seal veel kaks kutti, kes _üldse_ omas elemendis polnud. ja siis oli seal ainult neiud. tõsiselt noh. iga kuti kohta oli kuskil 4-5 tibi. fuhh
ausalt ka. pool1 tulime ära, Nexust ootama ei jäänud ;P

niiet tulge kõik külla, Järve keskus ja Videoplanet ootab Teid!

(PS:näete, ma _ei_ oska kirjutada. ärge nõudke :/ lugege Kiki kirjutisi parem,aegajalt võib sealt minust ka lugeda vast ;p)

PPS: super tänks Rivole ja Sepale piltide eest, ja Tarvole (linki eipole )raamide eest. tibu oli totaalselt õnnelik. ja ilmselt pöördun Teie poole varsti veel, tibu õde oli huvitet, kust see gunzd pärit on. tal olla ka oma seinale midagi sellist tarvis. saatsime ta näitusele. Poisid, varsti võite hakkama oma gunzdi eest juba pappi küsima ;) kuulsus tuleb tänapäeval headele inimestele kergesti (:

nõudmiseni,

muff

4 kommentaari:

minni ütles ...

äh, ei old üldse vp-teemaline ju :) aga kaks korda mainisid tähekombinatsiooni "vp"! tupli tütruk! mitte, et see oluline oleks või midagi, aga mulle meeldib nostalgitseda lihtsalt ja see, et sa nüüd järvel töötad, on nii nostalgia, noh! :)

kalev ütles ...

mis asjad need mürsikud veel on?:)

M. ütles ...

kalev, see on vanakooli eesti keel ;) mürsik on tänapäevakeeli 'pädalik' vms ;P tilluke inimene, noh. aga mürsik on minumeelest super armas sõna.
:)

sepp ütles ...

palun, palun :D

ja mürsik peaks olema noor, plahvatusohlikus eas (11-16 ) olev imime ;)