reede, mai 14, 2004

Kikile
happy people, it's a happy day.
shoor
maisaa aru miks kõik halvad asjad peavad juhtuma korraga ja just siis, kui sinult oodatakse et sa oleksid hästi tubli ja pead vastutama terve maja ja selle pisikeste elanike eest, kes sinust sõltuvad. kahju on kikist. see nädal võiks juba läbi saada.. tema pärast. et midagi halba enam ei juhtuks talle. niigi kohutav nädal on olnud. vanemad läksid reisule, jätsid maja, pisikese venna(Muki), kutsu(Kessu) ja jänku(Kutsa) tema hoolde. ja auto, mis juba teisel päeval katki läks. jänku pandi magama eile. kutt tahtis suhtest pausi.
MIKS? mitte ükski asi neist pole ju kiki süü, miks need peavad juhtuma just siis, kui peaks olema mõnus aeg ilma vanemateta. proovilepanek niiöelda. et kas saab hakkama. proovilepanek on see indeed. et kui palju sitta ära kannatab, enne kui ära keerab. võimidagi. nutune olukord, mis hakkab vaikselt naljakaks muutuma. võinoh.. sucks.
loodame et tänane Bashment tuleb chill.
ja kiki kodustel on veidrad nimed. muki/kiku, kessu, kutsa, kiki - kui ei teaks, siis mõtleks, et go figure, kes inimene, kes loom on, onju ;P
jah, see nädal pole minul elu olnud. been too busy with kiki's life. :P
ja skeidi inimesed võivad metsa minna üldiselt. ;P ei, mitte halvas mõttes. või..no..natuke siiski. mingi hetk lihtsalt viskas üle. loodame et läheb mööda.

jah

Mr. President - Coco Jambo

Kommentaare ei ole: