neljapäev, mai 20, 2004

taaskord on möödunud veits aega. vedelemise tähe all.
oi
muide, sport on hea! olingi juba unustanud selle mõnusa vässu ja rammestuse, mis tuleb peale sportimist. eile käisime hommikul sportimas. kalli läks jooksma, mina mängisin tennist Berxiga. ja sis tegin vel veits lihaseid tugevaks ;) ma nüüdsest hakkan tubliks. seda just lubada ei saa, et iga hommik sportima hakkan, aga proovin ikka nii tihti kui võimalik trennida veits. (Kuidas see õpetaja Laur Tootsile rehkenduste kohta nüüd ütleski? Kui kõigest ramm üle ei käi, tee nii palju, kui jõuad...).

rahvariided sain vist! jets on hea! jetsile pai. kuigi ta vist ei loe seda, aga ikkagi. kui keegi kes teda teab, seda loevad, siis tehke pai. a ma ise teen ka, kui homme kokku saan temaga.
:)
kõht valutab muidu ka.
ja mõtted torgivad.
eileõhtul oli niiiii üksi ja nukker olla. täitsa väljakannatamatu oli. ja uni oli ka. aga teha sessuhtes midagi ei saanud. kalli oli tööl. tarvol oli tegemist. -oeh-
aga sain hakkama. täitsa uhke olen enda üle. isegi kella kaheni pidasin vastu. siis mati tuli ja viskas mind kiviga. maandusin voodisse ja sinna ma jäingi. ja siis nägin unes mingeid mehi. hästi palju tumedapäiseid nägusaid mehi. ja soe oli. see oligi vist paradiis :P
ja hommikul magasin kaua. tundus et tuleb hea päev. eksitav tunne oli - kohe päris sitt päev oli tegelikult. trennist lihased valutasid. see on isegi selline mõnus valu ju. tead, et see on hea ja kasulik. aga siis hakkas kõht valutama, see eiole mõnus valu.
rääkisin kikiga, ta oli täis ;D vanemad jootsid ta täis, et ta rohkem haigeks ei jääks. naljakas oli :P
a kes retro nightile tulevad ? käpad püsti!

Kommentaare ei ole: