teisipäev, mai 29, 2007

Remember me when you're the one you always dreamed

Dearest dudes and dudettes!

life is grand!

kauaoodatud 24. kuupäev möödus fantastilisemalt kui oleks osanud ealeski loota. kohtumine ning käpasurumine Tema Majesteediga lõi pildi selgeks nii mõnegi teise asja suhtes. need kes mind piisavalt tunnevad, võivad vaid aimata mida see kohtumine mulle tähendas. enne ja peale seda on elu möödunud aga töötähe all, mistõttu on ka nii mõnigi tähtis asi tegemata ja nii mõnigi meeldiv kohtumine kohtumata jäänud. mis on tegelikult jube nukker. ma poleks kunagi arvanud et võib tulla aeg, mil mul pole aega kohtumisteks sõpradega.
kallid, palun teadke, et te olete mulle niiiiii meeletult kallid.. luban et leian selle aja et teiega tassike teed või väike virgin mojito või paar juua ;)

tänane töökoha kaudu kogemata süllekukkunud võimalus Placebo live'i kuulda-näha, üllatas mind meeletult positiivselt. varem neid mingil määral küll teadsin, aga väga kõrgelt hinnata ei osanud. vähese kokkupuute viga vast. live aga oli meeletult võimas, kõik oli eriti paigas. kindlasti hakkan neid edaspidi rohkem kuulama. positive vibes!

ja üldiselt, miks inimesed peavad nii pagana kahepalgelised olema? sinuga koos olles teevad küll pagana head nägu ja kõik on väga ookoo, järgmine päev kuuled aga mida asjast tegelikult arvatakse hoopis kolmandate inimeste käest. kui sul on midagi öelda, ütle seda mulle otse näkku, fakk! mitte, et seegi hea variant oleks, aga ega igaühele ei saagi meeldida, eks. vahest on otsekohesus väga värskendav. samas, vastik ikkagi.
sellest hoolimata on elu praegu päris ilus. natuke rahutu tunne küll, mis puudutab lähisuhteid, aga loodan siiski et kõik laabub. sest meil kõigil on aeg kord õnnelik olla :)

tänane lugu läheb kallile vennale, loodan südamest ning tean, et sa saad kätte kõik oma unistused, hoia vaid siht silme ees, maailm on Sinu ees valla. mine ja valluta! ma tean et sa mäletad mind...

Remember me when you're the one who's silver screened
Remember me when you're the one you always dreamed

Kommentaare ei ole: