kolmapäev, aprill 02, 2008

head uut aastat! ehk kuidas Maret kolmandat korda 20 sai.

Selleaastane sünnipäevatselebratsioon algas juba laupäeva päeval, kui leidis aset väike kogunemine perekeskis. Juba õhtul leidsin end Ki juurest saunakalt. Kohal oli kõiksugu rahvast, nii omasid kui võõraid. Üritus, mis algul tundus nagu tavaline hausspaarti, tuli lõppkokkuvõtteks välja üks ägedamaid üldse viimasel ajal. Sai saunatatud, piibutatud, (purjus)vanematega juttu aetud ja vanu videosid vaadatud (jah, me olime siis 6-aastased), sai ajalugu meenutatud ja ajalugu tehtud. Head ja HEAD muusikat kuulatud. Kella 7ni hommikul Aliast mängitud ka, peale mida oli kindlasti tarvis hakata hommikusööki valmistama, sest esimese bussini oli veel veidi aega ;D
Lõpuks tuli ikkagi koju magama minna ja siis korraks ka natuke tööd teha, märkamatult hakkaski siis juba sünnipäev, mis sisaldas suuremal hulgal toredaid sõnumeid ja kõnesid maailmakalleimatelt inimestelt, toredatelt sõpradelt, mõned meeldivad üllatused töökaaslastelt. Õhtu ideaalseks lõpetuseks üks pikk punane roos ühel kohtumisel, ühes kõige ootamatumas kohas, kus leidis aset üks täiesti ootamatult ilus vestlus, mis oli NIIIII positiivne et tunded tahtsid vägisi üle pea kokku lüüa. Järgmine hommik... ütleme nii et ammuammu pole olnud mõnusamat varahommikut, olenemata sellest, et peale paaritunnist poolund tuli kell 7 ärgata ja linna poole liikuma hakata. Läbi selle poolune oli kogu aeg teadmine KUI hästi kõik hetkel on ja mida ma näeksin, kui silmad avaksin. Igaks petteks vahepeal piilusingi ja veendusin, et kõik ONGI nii hästi, nohh!!!Eriti liigutada ei julgenud, kartsin üles ärgata, thou.
Selliste mõtetega said uue aasta esimesed pidustused, lõbustused ja bakhanaalid läbi. Sel nädalalõpul tuleb osa 2, mis tõotab samuti põnev tulla, juba järgmine nädal tuleb 3. osa - kauaoodatud roadtrip maailma kalleimate tibude ja paari üllatusega.
Üldiselt kardan et selleaastase sünnipäeva grand finale tuleb alles kuu aja pärast - 2. mail. Sellest aga varsti lähemalt.
Stay tuned for more happydays!
muff_ikka noor

Kommentaare ei ole: