neljapäev, aprill 15, 2004

jälle minasiin:P
tagasivaade taaskord: esmaspäeval oli lahe! Gerdi juures tsillisime Sassi ja Gerdiga saunas ja mullivannis ...mmm:D eriti super oli
teisipäeval ei toimunud õieti midagi vist, kolmapäeval oli kalli sünnipäeva pidamine popularis. suht chill oli isegi, aga se oli paha et ma nagu sealt eriti kedagi ei tundnud. paar inimest oli, keda teadsin. aga vähemalt muusika oli heaheahea. ja diidshei oli ka lahe. ja päev lõppes ka ilusasti, läksime kallijuurde;) ja sis tänane päev algas veeeeel ilusamini kallijuures, ifjunõuvhataimiin, eksole. põrandal on lahe magada :D soovitan kõigile. aga madrats võiks ikka all olla igaksjuhuks onju. ja endiselt maailma kõige parem asi on kõigekallimainimese kaisus ärgata :) aga see ei üllata vist küll mitte kedagi.
mõtteid-tundeid, maiteagi. vist on olemas nad, aga ei oska neist eriti kirjutada. või siis ei taha. muidu muutuvad need liiga reaalseks. ja see vist küll hea pole. vaatame mis aeg toob ja elame üks päev korraga. (mina siin blogis siiski mitu päeva korraga ;) )
oi nää, Jürgen ja teised majaees lällavad jälle. Jürgen vist nüüd juba paraneb vaikselt, see on hea!
ah fak, uni on ju, magamasiis.
oiiii... muide, täna oli õues niiii hea soe jeee. ja vedelikupuudus on ka.

-You are so beautiful-

Kommentaare ei ole: