pühapäev, aprill 11, 2004

jälle paar päeva märkamatult möödas
väike meenutus möödunust siis:
reedel oli skeit eksole.. mõnus oli. kui välja arvata see et Jürgen häääästi inetult kukkus, niet silmjakulm katkijaverised olid ja randmeluu ka katki läks. :( (saa kiiresti terveks, Jürgen;)
laupäeval oli club UK mis oli üle ootuste kõva.võinoh, ma teadsin et see tuleb kõva ju tegelikult. kell 10 oli human traffic jeeeeeeeeeeeeeeee. suurelt ekraanilt on seda ikka hooopis midagi muud vaadata kui arvutiseest. ainult nood venelased häirisid, kes seljataga pea terve vilmi aeg mulisesid. väljaarvatud siis, kui ma nende pihta vihaseid pilke loopisin :P. peale seda oli EZ Rollers - oi kuidas keevitas ;D übermõnus, jaa! fiiling oli eriti cool nagu. maitea kuidas se võimalik on, aga sakala keskus tundus mulle nagu mõnu UK warehouse.. see fiiling ja muusika ja .. kogu see asi.. supertsill oli. peale kahte tundi Rollimist tuli kohe peale ADF. heee, alguses soojenduseks lasid nad mingi poppi mussi - Sean Pauli ja Missy Elliotti :P jungle-remixe, loomulikult. nii mõnedki pettusid selles, ja läksid minema. peale mõnda sjukest ipoplugu lükati aga peale raggajungle, ja siis läks rajuks ;) või õigemini, eriti tsilliks. või noh.. jungleks läks ;P. kaks tundi.. oi oi oi. väga väga mõnus. varem ma ei uskunud eriti neid jutte esinejate ja publiku vahelisest connectionist ja sellest energia teemast.. et esineja saab publikult ja publik lavalt.. aga seal ise tundsin seda. sjuke energiavahetus käis et OMFG. täitsahull. energiat oli üleliia palju isegi :D jalad lõpuks enam ei kandnud, aga energiat oli ikka. siiski võtsin ennast kokku ja hüppasin seni, kuni viimane dj minema läks ;D. oeh, kahju neist, kes sellest kogemusest osa ei saanud. tõesti hea oli :)
jasiis täna peale suurepärast kuute tundi und (mis ei ole minu puhul kaugeltki piisav) oli kindlasti vaja üles ärgata, et mingi vanaema juubelile minna. (Paljuõnne talle siinkohal 80ndaks juubeliks, super armsa luuletuse leidsin talle kaardile:
See maailm mis elab sinus
mis sinuga ühes loodi
on sama vana kui sina
ja veidi su enda moodi...

/Jaan Kaplinski/

minule läks hästi südamesse ;) )
ja nüüd on kohutav uni ja kõigekallimast pole ka täna midagi kuulnud ;(
äkki homme on parem päev :)

Kommentaare ei ole: